Dnes je gorilí samičce Gaie přesně šest měsíců. Abych měl k této příležitosti její aktuální snímky, šel jsem ji s předstihem vyfotografovat.✅ REKLAMU ✅ můžete mít zde například formou zpětného odkazu více :Ceny reklamy
Více: ZDROJ ZDE
Doporučujeme
Mladí lidé denně vyplýtvají asi 43,4 gramu potravin, ukázaly rozbory popelnic
- Zápotocká Jana
- 27. 9. 2024
- 0
Průzkum Mendelovy univerzity v Brně a Vysoké školy ekonomické v Praze zaměřený na plýtvání potravin u lidí narozených v letech 1995 až 2010, tzv. generace Z, má za sebou první rok. Rozbory popelnic univerzitních kolejí ukázaly, že mladí lidé denně vyplýtvají v průměru 43,4 gramu potravin na osobu. Další součástí průzkumu byla deníková šetření, do kterých se zapojili lidé z generace Z žijící nejen na kolejích, ale také sami nebo s rodinou. Z deníků vyplynulo, že tato skupina mladých denně vyplýtvá 30 gramů na osobu. Důvodem plýtvání je zejména špatné plánování při nákupu a přípravě jídla, řekly novinářům vědkyně.
Na jihozápadě Francie pěstují buráky a zázvor. Umožnila to změna klimatu
- Zápotocká Jana
- 20. 10. 2024
- 0
Arašídy, zázvor, sladké brambory… Ve snaze o inovaci pěstují nyní zemědělci v jihozápadní Francii tyto tropické nebo subtropické plodiny. Přizpůsobují se tak globálnímu oteplování, píše agentura AFP.
Kapusta Hlávková zpestří karbanátky, růžičková polévku a kadeřávek smoothies
- Rudolf Plíhal
- 26. 8. 2024
- 0
Tři základní druhy a jedna lepší než druhá Vlastně jsou čtyři, ale krmnou kapustu protentokrát vynechám. V kuchyni je nejpoužívanější hlávková kapusta, v závěsu za ní růžičková kapusta a stále oblíbenější se stává také kadeřavá kapusta. Dost možná proto, že pod názvem kadeřávek mnozí ani netuší, že se jedná o druh kapusty, a to nemusí […]
Článek Kapusta Hlávková zpestří karbanátky, růžičková polévku a kadeřávek smoothies se nejdříve objevil na Vegmania.cz.