Keptuška stepní zalétá do České republiky velmi vzácně. Její hnízdiště se nacházejí převážně ve stepích Kazachstánu, odkud odlétá na zimoviště v severovýchodní Africe. Celosvětově je vzhledem k úbytku její populace zařazena mezi kriticky ohrožené druhy.✅ REKLAMU ✅ můžete mít zde například formou zpětného odkazu více :Ceny reklamy
Více: ZDROJ ZDE

